Växtkraft för människor och miljö!

Avslappning

Guidad avslappning ger lugn, vila, kroppskännedom och mjukhet i kroppen.

Jag har guidat grupper och individer i avslappning sedan år 2005.

Meditation

Meditation är en resa hem inut, som har och ger många olika positiva effekter för kropp, psyke och själ. Men som också kan innebära att möta det svåra inom oss.

Meditation är att vila med sin närvaro och uppmärksamhet inåt, hem till oss själva inuti. Att skapa en nära kontakt med vårt inre varande och vår inre medvetenhet och även vår kropp. Att komma i kontakt med oss själva genom mediation, kan innebära att vi får möta både det vackra och underbara och det svåra.

Meditation är som jag ser det en terapeutisk resa hem till oss själva inuti, som både kan redusera stress, men även i vissa perioder faktiskt kan öka vår stressnivå känslomässigt, då vi t.e.x. kommer i kontakt med svåra uppleveler och minnen som lagrats inom oss.

Meditation hjälper oss att steg för steg klara av att våga känna och uppleva, även svåra saker som vi kanske försökt lägga locket på. Mediation handlar om att möta, istället för att fly. Men också att vara varsam och odla stor självmedkänsla och kärlek till och inför oss själva. Den medkänslan och kärleken vi ger oss själva kommer vi också ge vidare ut i världen.

Meditation har funnits i mitt liv sedan minst 20 år tillbaka. Jag har guidat och undervisat i meditation och mindfulness sedan år 2005, och är bla diplomerad mindfulnessinstruktör.

Kontakt:

Camilla Essencia fd Åkesson
0760- 364814
hej@camillaessencia.com

Juni 2014 079

Avslappning Meditation Långsam mjuk Yoga Mindfulness

Långsam mjuk Yoga - Yoga Essencia

Långsam mjuk ganska enkel meditativ yoga, med fokus på närvaro, avslappning, självkärlek och frihet från prestation.

En yogaform där du får tid att landa och vila i dig själv, för att skapa mjukhet och avslappning.

Jag har lett yogapass sedan 8 år tillbaka, från början var det Hata Yoga och blev mer och mer åt Yin Yoga, men ändå lite annorlunda, så jag har döpt yogan till Yoga Essencia.

Mindfulness

Mindfulness betyder medveten närvaro i nuet.

Mindfulness förädlar vår förmåga till medveten närvaro i nuet, att möta oss själv, andra och livet med närvaro, att lyssna inåt, att lättare kliva ur outopiloten och göra medvetna val.

Mindfulness är som jag ser det en terapeutisk resa. Där vi kommer i kontakt med vår närvaro, vårt varande/vår essens, vår kropp, våra tankar och känslor. Oss själva som en helhet.

Mindfulness och meditation har funnits i mitt liv i över 20 år. Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör, guidar och undervisar i mindfulness och meditation sedan år 2005.

Earth is a gift to You You are a gift to Earth

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player